4 βήματα για τη σωστή δίαιτα

Κανείς δε θέλει να χάσει κιλά για να τα ξαναπάρει! Η διαδικασία της απώλειας βάρους περιλαμβάνει βήματα ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η κάθοδος του δείκτη της ζυγαριάς, αλλά και η διατήρηση του μειωμένου βάρους σου σε βάθος χρόνου…

 Κινητοποιήσου

Η επιτυχία της προσπάθειάς σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέλησή σου για αλλαγή. Μαζί θα εντοπίσουμε και θα ενισχύσουμε τα κίνητρά σου, τις δυνάμεις δηλαδή που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις με θέρμη την προσπάθεια και θα σου δώσουν τα εφόδια για να συνεχίσεις μέχρι να φτάσεις στον τελικό σου στόχο.

 Βρες τη δική σου δίαιτα

Δεν ταιριάζει σε όλους η ίδια δίαιτα. Μαζί, θα σχεδιάσουμε το δικό σου διαιτολόγιο, που καλύπτει τις ανάγκες σου και αγαπάει το σώμα σου. Θα προσθέσουμε υγιεινά τρόφιμα που σου δίνουν ενέργειά και σε χορταίνουν, θα περιορίσουμε την κατανάλωση  αυτών που μπορεί να σου προκαλούν φούσκωμα ή δυσφορία και θα επιλέξουμε έναν τρόπο διατροφής που εξυπηρετεί το πρόγραμμα της  καθημερινότητάς σου.

 Εμπιστεύσου τον εαυτό σου

Θα ανακαλύψουμε ποιοι παράγοντες οδήγησαν στην αύξηση του βάρους σου και θα φροντίσουμε  να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος. Θα μάθεις πώς να κάνεις τις σωστές διατροφικές επιλογές σε ιδιαίτερες καταστάσεις όπως τα ταξίδια, οι γιορτές και οι μη προγραμματισμένες έξοδοι για φαγητό. Στόχος είναι να αρχίσεις να αναγνωρίζεις και να εμπιστεύεσαι τα «σήματα» που στέλνει το ίδιο σου το σώμα, ώστε να μπορείς σε οποιαδήποτε περίσταση να σχεδιάζεις το κατάλληλο μενού που δε θα σε επιβαρύνει.

 Διατήρησε το βάρος σου

Η φάση της συντήρησης είναι και η πιο σημαντική σε μία προσπάθεια απώλειας βάρους. Με απλά λόγια, η συντήρηση είναι το διάστημα κατά το οποίο επιστρέφεις σταδιακά σε μία πιο ελεύθερη διατροφή και μαθαίνεις να τρως τα πάντα στις ποσότητες που έχεις ανάγκη. Στη φάση αυτή οι συνεδρίες έχουν ως στόχο τους να εκπαιδευτείς διατροφικά και να αποκτήσεις διατροφική συνείδηση, εξασφαλίζοντας έτσι ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Θέλεις να αδυνατίσεις σωστά;

Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο το βάρος σου και να ενδιαφερθείς για τη σύσταση του σώματός σου. Μόνο έτσι θα αδυνατίσεις σωστά!

Καλέστε μας τώρα!