Θέλεις να αδυνατίσεις σωστά;

Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις το σώμα σου ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο το βάρος σου και να ενδιαφερθείς για τη σύσταση του σώματός σου. Μόνο έτσι θα αδυνατίσεις σωστά!

Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, μπορούμε με μία απλή και σύντομη μέτρηση να βρούμε την αναλογία όλων των επιμέρους στοιχείων στο σώμα σου όπως είναι το λίπος, το νερό, η άλιπη μάζα, ο μυϊκός ιστός, η οστική μάζα.

Παράλληλα, μπορούμε να υπολογίσουμε το σπλαχνικό λίπος, το λίπος δηλαδή που περιβάλλει τα ζωτικά όργανα στην περιοχή γύρω από το στομάχι, υψηλά επίπεδα του οποίου σηματοδοτούν και αυξημένο κίνδυνο για την υγεία

Γνωρίζοντας την αναλογία του καθενός στοιχείου στο σώμα σου και καταγράφοντας τις μεταβολές σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσαρμόζουμε τη διατροφή και την άσκηση με στόχο τη μακροπρόθεσμη υγεία, τον έλεγχο βάρους και την ευεξία. Έτσι χάνεις βάρος με ασφάλεια και το πιο σημαντικό, σε μόνιμη βάση.

Επίσης, η Τμηματική Ανάλυση παρουσιάζει το ποσοστό του λίπους και του μυϊκού ιστού σε κάθε χέρι, πόδι και κορμό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δεις την αποτελεσματικότητα του προγράμματος στα επιμέρους σημεία.

Μην χάνεις άλλο χρόνο. Επικοινώνησε μαζί μου και κλείσε ραντεβού για να βρεις την κατανομή του λίπους σου, με Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος. Είναι θέμα Υγείας!

Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!