Τι μπορούμε να κάνουμε για εσένα

Απώλεια βάρους

Χάσε τα περιττά κιλά, ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που στοχεύει στην απώλεια λίπους και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

Διατήρηση βάρους

Έχεις ήδη φτάσει στο επιθυμητό βάρος;  Η διατήρηση του σωματικού βάρους μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια αδυνατίσματος σου εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και τα οφέλη για την υγεία σου.

Διαχείριση βάρους παιδιών / εφήβων

Μάθε το παιδί σου να τρώει σωστά – ανάλογα με την ηλικία του – και θέσε τα θεμέλια ώστε να εξελιχθεί σε έναν υγιή ενήλικα με φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Εγκυμοσύνη-θηλασμός

Ο τρόπος της διατροφής σου επηρεάζει άμεσα και το παιδί σου. Ακολούθησε ένα πλάνο διατροφής που εξασφαλίζει την επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας παράλληλα τη μεταβολή του σωματικού βάρους πέρα από τα επιθυμητά όρια.

Κλινικά περιστατικά

Διαχειρίσου αποτελεσματικά – μέσω της διατροφής σου  -παθήσεις όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, τα καρδιαγγειακά, η υπερχοληστερολαιμία, η υπέρταση καθώς και ορμονικές διαταραχές όπως το  σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Γαστρεντερικές διαταραχές

Εντόπισε τα τρόφιμα που σου προκαλούν φούσκωμα ή δυσφορία και ανακουφίσου από δυσάρεστα συμπτώματα που μπορούν να σου προκαλέσουν οι δυσλειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματος, όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου.

Ανάλυση σύστασης σώματος

Μάθε από πόσα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας αποτελείται το σώμα σου, ποια είναι η κατανομή τους και δες τη μεταβολή τους μετά από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Μέτρηση μεταβολισμού

Υπολόγισε τις θερμίδες που δαπανά το σώμα σου σε κατάσταση ηρεμίας (βασικός μεταβολικός ρυθμός) και φτάσε πιο εύκολα στο στόχο βάρους σου.

Δίαιτα Online

Σπουδάζεις στο εξωτερικό; Ζεις εκτός Αθηνών; Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι συνεπής στο ραντεβού σου; Θέλεις να χάσεις βάρος, αλλά προτιμάς την άνεση του σπιτιού σου;

Η τεχνολογία μπορεί να μας φέρει κοντά! Στην εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση πραγματοποιούμε το ραντεβού μέσω skype, viber, messenger ή άλλης πλατφόρμας ενώ τα έντυπα και τα διαιτολόγια σου αποστέλλονται ηλεκτρονικά. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα διαδικτυακά ραντεβού μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά και να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου!

Πόσο χρονών είναι πραγματικά το σώμα σου;

Η πραγματική ηλικία του σώματός σου δε συμπίπτει πάντα με το έτος γεννήσεώς σου! Αλήθεια, το δικό σου σώμα ανταποκρίνεται στην ηλικία σου;

Κλείσε ραντεβού για να μάθεις πόσο χρονών είναι πραγματικά το σώμα σου και να βρεις την αναλογία όλων των επιμέρους στοιχείων στο σώμα σου όπως είναι το λίπος, το νερό, η άλιπη μάζα, ο μυϊκός ιστός, η οστική μάζα, με Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος.

Θέλεις να γίνεις vegan;
Κάν’ το σωστά!

Έχεις πειστεί για τα οφέλη της χορτοφαγίας και του vegan-ισμού; Τι θα έλεγες για μία διατροφή που θα καλύπτει τις ανάγκες σου; Η απουσία του κρέατος και των προϊόντων του από την καθημερινή σου διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε ελλείψεις απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Ωστόσο, μία καλά σχεδιασμένη χορτοφαγική δίαιτα, με σωστό συνδυασμό τροφίμων στο διαιτολόγιό σου, μπορεί να καλύψει τις διατροφικές απαιτήσεις σου.

Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!