Έλα να γνωριστούμε καλύτερα

Μέσα από τις online συνεδρίες μας, θα καταλήξουμε σε ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, προσαρμοσμένο στο ημερήσιο πρόγραμμα και τις ανάγκες σου. Με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μαζί ένα -άρτιο επιστημονικά- πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα σε βολεύει, έτσι ώστε να μπορείς με ευκολία να πειθαρχήσεις σε αυτό και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, θα έχεις διαρκή υποστήριξη από εμένα. Από το πρωί έως αργά το απόγευμα μπορούμε να επικοινωνήσουμε είτε τηλεφωνικώς, είτε online, και να σου λύσω έκτακτες απορίες που μπορεί να προκύψουν ή να σε συμβουλεύσω για το τι θα επιλέξεις να φας σε μία ξαφνική και απρογραμμάτιστη έξοδο.

Είμαι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δίαιτας και διατροφής, online και δια ζώσης, καθώς ασκώ ενεργά το επάγγελμα από το 2009, το έτος που έγινε η έναρξη της λειτουργίας του διαιτολογικού μου γραφείου. Έκτοτε, μετρώ στο ενεργητικό μου χιλιάδες επιτυχημένα περιστατικά δίαιτας σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων και ροφημάτων.

Κατά τα έτη 2010-1016, εργαζόμουν ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της CocaCola Hellas, παρέχοντας Υπηρεσίες Διαιτητικής Συμβουλευτικής στους εργαζομένους, ενώ παράλληλα επιμελούμουν επιστημονικά το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο της εταιρείας. Επίσης, έχω διατελέσει υπεύθυνη επικοινωνίας της Εταιρείας Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ευεξίας και Διατροφής Nutrimed, καθώς και αρχισυντάκτρια του site της, έχοντας παράλληλα συνεργαστεί και με άλλους καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου της διατροφής.

Το 2020 είναι η χρονιά που έβαλα μία άνω τελεία στη λειτουργία του διαιτολογικού μου γραφείου, που λειτούργησε με επιτυχία για έντεκα χρόνια στην περιοχή του Χολαργού, προκειμένου να ακολουθήσω για δεύτερη φορά το ταξίδι της μητρότητας και να ασχοληθώ με την ανατροφή των δύο μου παιδιών. Σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες online διατροφής, προκειμένου να οδηγήσω τα περιστατικά μου στην επιτυχημένη απώλεια βάρους και τη μακροπρόθεσμη διατήρησή του.

Τι θα σου προσφέρω

ΤΗ ΘΕΛΩ

Διαθέσιμα πακέτα

Basic

552 online συνεδρίες
  • 2 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  • Υποστήριξη μέσω chat ή τηλεφώνου

Standard

984 online συνεδρίες
  • 4 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  • Υποστήριξη μέσω chat ή τηλεφώνου

Premium

1356 online συνεδρίες
  • 6 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  • Υποστήριξη μέσω chat ή τηλεφώνου

* Στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
* Οι συνεδρίες συνήθως πραγματοποιούνται ανά μία ή ανά δύο εβδομάδες στη φάση της απώλειας και στη φάση της συντήρησης μία φορά το μήνα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
Πέτρος Ίμβριος

Λόγω περιορισμένου χρόνου, η online δίαιτα ήταν για μένα η μόνη λύση. Αν και η εργασία μου συνοδεύεται από βεβαρημένο πρόγραμμα και, ως εκ τούτου, από την αδυναμία τήρησης ενός συγκεκριμένου διαιτολογίου, τα αποτελέσματα που είδα με τη βοήθεια της Ελίζας ήταν εξαιρετικά. Χάρη στη συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη που μου παρείχε, φτάσαμε από κοινού στο στόχο, παρά τις διάφορες δυσκολίες. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Πέτρος Ίμβριος

Η Ελιζα είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας .Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κατανόηση στις εκάστοτε ανάγκες μου. Είναι πάντα πρόθυμη να προσαρμόσει την διατροφή μου, έχω πάντα άμεση ανταπόκριση οπότε την χρειάζομαι και την συμβουλεύομαι όποτε έχω απορίες.
Με έχει βοηθήσει πολύ να χάσω πολλά κιλά και είναι δίπλα μου μέχρι να φτάσω στον στόχο μου.

Μήδεια Τουρσίδου

Έχω δοκιμάσει πολλές δίαιτες και διαιτολόγους κατά καιρούς. Η Ελίζα είναι η μόνη που δεν με άφησε να τα παρατήσω. Χωρίς καμία πίεση η διατροφή απλή, κατανοητή, πολλές επιλογές. Μπήκε σειρά στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα διατροφής και επίσης δεν νιώθω ότι κάνω δίαιτα και στερούμαι.

Έλενα Μπούτση

Η Ελίζα είναι πάντα τόσο επικοινωνιακή κι επεξηγηματική σε όλα που τελικά μένεις χωρίς καμία απορία.Πάντα διαθέσιμη, έχει ανταποκριθεί άμεσα σε ο,τι έχω χρειαστεί.Η προσέγγισή της είναι φιλική αλλά πάντα αντικειμενική βοηθώντας κατά αυτόν τον τρόπο να φτάσεις ευκολότερα στο στόχο! Την ευχαριστώ πολύ και την προτείνω ανεπιφύλακτα για ένα διαρκές και πάνω από όλα διδακτικό αποτέλεσμα.

Κυριακή Κατσικάρη

Είναι η καλύτερη διατροφολόγος ασχολείται και νοιάζεται είναι πάντα δίπλα σου οποιαδήποτε ώρα χρειαστείς. Νοιάζεται για τους ανθρώπους που αναλαμβάνει και φυσικά βλέπεις και τα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους. Είναι η καλύτερη

Χριστιάνα Σολωμού

Καμία επιφύλαξη για την επιστημονική & επαγγελματική κατάρτιση της Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Ελίζας Τζόβα. Είχα μία μοναδική συνεργασία και εμπειρία μαζί της στο σύντομο «ταξίδι» απώλειας βάρους. Το διαφορετικό εβδομαδιαίο διατροφολόγιο έκπληξη που μου ετοίμαζε σύμφωνα με τις ανάγκες μου και πάντοτε με τις επιθυμίες μου αποτελούσε ένα παιχνίδια για εμένα και συνάμα μία ευχάριστη έκπληξη για τους συνδυασμούς γευμάτων που με περίμεναν!!! Ήταν πάντα δίπλα μου όποτε τη χρειάστηκα μολονότι οι συνθήκες της ζωής μας και η απόσταση δεν επέτρεψαν τη δια ζώσης επικοινωνία μας…

Ελένη Θωμά

Ξεκινώντας στην αρχή του χρόνου την προσπάθεια μας για την απώλεια των κιλών που για πολύ καιρό με ταλαιπωρούσαν, ύστερα από 5 μήνες όχι μόνο έχασα το περιττό βάρος αλλά ο τρόπος ζωής μου άλλαξε προς το καλύτερο. Για πρώτη φορά νιώθω πως έχω τον απόλυτο έλεγχο στην διατροφή μου και γνωρίζω πως χωρίς την στήριξη της Ελίζας δεν θα τα είχα καταφέρει. Σε ευχαριστώ πολύ!

Νίκη Νικολοπούλου

Απόλυτα ευχαριστημένη και χαρούμενη που επέλεξα να συνεργαστώ με την Ελιζα. Ζώντας στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Δανία, και έχοντας προσπαθήσει και αποτύχει στο παρελθόν με διαιτολόγους εδώ, αποφάσισα να απευθυνθώ σε κάποιον διαιτολόγο-διατροφολόγο στην Ελλάδα. Για καλή μου τύχη βρήκα την Ελιζα online. Από την πρώτη επαφή κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Παρόλο που πίστευα πως η απόσταση δεν θα βοηθήσει,κατάλαβε τις ανάγκες μου και με ένα ισορροπημένο μεσογειακό διαιτολόγιο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις μου,καταφέραμε μετά από 3 μήνες να έχω χάσει 10 κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να έχω στερηθεί τίποτα. Ακόμα κι όταν δεν μπορώ να βρω κάποιο συγκεκριμένο τρόφιμο,με ενα μήνυμα το πρόβλημα έχει λυθεί με κάποια εναλλακτική επιλογή.

Αγγελική Νικητοπούλου