Έλα να γνωριστούμε καλύτερα

Μέσα από τις online συνεδρίες μας, θα καταλήξουμε σε ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, προσαρμοσμένο στο ημερήσιο πρόγραμμα και τις ανάγκες σου. Με ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μαζί ένα -άρτιο επιστημονικά- πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα σε βολεύει, έτσι ώστε να μπορείς με ευκολία να πειθαρχήσεις σε αυτό και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, θα έχεις διαρκή υποστήριξη από εμένα. Από το πρωί έως αργά το απόγευμα μπορούμε να επικοινωνήσουμε είτε τηλεφωνικώς, είτε online, και να σου λύσω έκτακτες απορίες που μπορεί να προκύψουν ή να σε συμβουλεύσω για το τι θα επιλέξεις να φας σε μία ξαφνική και απρογραμμάτιστη έξοδο.

Είμαι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δίαιτας και διατροφής, online και δια ζώσης, καθώς ασκώ ενεργά το επάγγελμα από το 2009, το έτος που έγινε η έναρξη της λειτουργίας του διαιτολογικού μου γραφείου. Έκτοτε, μετρώ στο ενεργητικό μου χιλιάδες επιτυχημένα περιστατικά δίαιτας σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων και ροφημάτων.

Κατά τα έτη 2010-1016, εργαζόμουν ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της CocaCola Hellas, παρέχοντας Υπηρεσίες Διαιτητικής Συμβουλευτικής στους εργαζομένους, ενώ παράλληλα επιμελούμουν επιστημονικά το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο της εταιρείας. Επίσης, έχω διατελέσει υπεύθυνη επικοινωνίας της Εταιρείας Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ευεξίας και Διατροφής Nutrimed, καθώς και αρχισυντάκτρια του site της, έχοντας παράλληλα συνεργαστεί και με άλλους καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου της διατροφής.

Το 2020 είναι η χρονιά που έβαλα μία άνω τελεία στη λειτουργία του διαιτολογικού μου γραφείου, που λειτούργησε με επιτυχία για έντεκα χρόνια στην περιοχή του Χολαργού, προκειμένου να ακολουθήσω για δεύτερη φορά το ταξίδι της μητρότητας και να ασχοληθώ με την ανατροφή των δύο μου παιδιών. Σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες online διατροφής, προκειμένου να οδηγήσω τα περιστατικά μου στην επιτυχημένη απώλεια βάρους και τη μακροπρόθεσμη διατήρησή του.

Τι θα σου προσφέρω

ΤΗ ΘΕΛΩ

Διαθέσιμα πακέτα

Basic

552 online συνεδρίες
  • 2 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  • Υποστήριξη μέσω chat ή τηλεφώνου

Standard

984 online συνεδρίες
  • 4 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  • Υποστήριξη μέσω chat ή τηλεφώνου

Premium

1356 online συνεδρίες
  • 6 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  • Υποστήριξη μέσω chat ή τηλεφώνου

* Στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
* Οι συνεδρίες συνήθως πραγματοποιούνται ανά μία ή ανά δύο εβδομάδες στη φάση της απώλειας και στη φάση της συντήρησης μία φορά το μήνα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ