Απώλεια βάρους

Το σωματικό σου βάρος μπορεί να μειωθεί ακολουθώντας μία ισορροπημένη υποθερμιδική διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που στοχεύει στην απώλεια λίπους και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

Διατήρηση βάρους

Αν έχεις ήδη φτάσει στο επιθυμητό βάρος, τότε θα πρέπει να στοχεύσεις στη διατήρησή του. Στη φάση αυτή, θα σου μάθω πως να ακολουθείς μία ελεύθερη διατροφή που θα σου εξασφαλίζει την επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά και τη σταθεροποίηση του σωματικού σου βάρους.

Εγκυμοσύνη

Ο τρόπος της διατροφής της εγκύου επηρεάζει άμεσα και το έμβρυο. Μαζί θα σχεδιάσουμε ένα πλάνο διατροφής που εξασφαλίζει την επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας παράλληλα τη μεταβολή του σωματικού βάρους πέρα από τα επιθυμητά όρια.

Θηλασμός

Για αυτή την όμορφη φάση της ζωής σου, θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής με μεγάλη θρεπτική αξία, εξασφαλίζοντας την επαρκή παραγωγή γάλακτος. Παράλληλα, θα θέσουμε τους νέους στόχους, προκειμένου να επιστρέψεις σταδιακά στο προ εγκυμοσύνης βάρος σου.

Κλινικά περιστατικά

Μαζί θα διαχειριστούμε αποτελεσματικά παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά, η υπερχοληστερολαιμία, η υπέρταση, καθώς και ορμονικές διαταραχές, όπως το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Παιδιά & Έφηβοι

Με τη συγκατάθεση και τη διαδικτυακή παρουσία των γονέων, μπορώ να καθοδηγήσω παιδιά και εφήβους να τρώνε σωστά, ανάλογα με την ηλικία τους. Οι online συνεδρίες για παιδιά και εφήβους έχουν κατά βάση εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προκειμένου να θέσουμε τα θεμέλια ώστε τα παιδιά να εξελιχθούν σε υγιείς ενήλικες με φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Άλλαξε τη ζωή σου με ένα κλικ!