Δες τις εμφανίσεις μου

Τι πρέπει να τρώμε για να ζήσουμε περισσότερο και να γεράσουμε πιο αργά; Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U» μιλήσαμε για τα τρόφιμα που μπορούν να συμβάλλουν στη μακροβιότητα του οργανισμού.

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί τροφίμων και κάποια «έξυπνα» σνακ που μας χορταίνουν περισσότερο και μας βοηθούν να αποφύγουμε την υπερκατανάλωση τροφής σε επόμενο γεύμα. Κάποιους από αυτούς τους συνδυασμούς αναλύουμε με τη Φωτεινή Γεωργίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Υγεία Πάνω απ’ όλα».

Ο σύγχρονος και απαιτητικός τρόπος ζωής της Ελληνίδας μαμάς, εμποδίζει πάνω από το 60% των γυναικών να τραφούν υγιεινά. Στην εκπομπή του STAR webtv «Όλα για τη μαμά» με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου Τζόρβα, συζητήσαμε πώς μπορεί μία εργαζόμενη μητέρα να ακολουθήσει μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή. 

Η καλή υγεία του εντέρου σχετίζεται άμεσα και με έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής. Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη  μιλήσαμε για το σημαντικό ρόλο των προβιοτικών στην εντερική υγεία, καθώς και για τους τρόπους που μπορούμε να τα προσλάβουμε μέσω της διατροφής μας.

Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U» αναλύσαμε τους τρόπους και τα διατροφικά μυστικά προκειμένου να καταναλώσει κανείς μικρότερη ποσότητα φαγητού και λιγότερες θερμίδες.

Στην εκπομπή του STAR webtv «Όλα για τη μαμά» με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου Τζόρβα συζητήσαμε σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσει κανείς δίαιτα, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχει.

Στο «Πρωινό ΑΝΤ1», με τη Σίσσυ Χριστίδου και το Χρήστο Φερεντίνο, μιλήσαμε για τα συμπτώματα της αφυδάτωσης, αλλά και για τους τρόπους που μπορούμε να προστατευτούμε.

Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Live U», συζητήσαμε για το πώς θα μπορέσουμε να απαλλαχτούμε από τα κιλά που άφησε πίσω του το Πάσχα.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Υγεία Πάνω απ’ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου μιλήσαμε για το ρόλο των ολιγοθερμιδικών γλυκαντικών στη διατροφή μας. Είναι ασφαλή και ποιοι μπορούν να τα καταναλώσουν;

Τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η οικονομική κρίση επηρεάζει αρνητικά τόσο τις επιλογές τροφίμων και την ποιότητα της διατροφής μας, όσο και το βάρος μας. Στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου «Κόντρα Ξύρισμα», αναλύσαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φάμε υγιεινά, αλλά και οικονομικά.

Στην εκπομπή «JOY» στον ΣΚΑΙ μιλήσαμε για τα προϊόντα μειωμένων θερμίδων. Τι είναι τα light τρόφιμα και πώς μας βοηθούν να αδυνατίσουμε;

Τα σοβαρά συμπτώματα της αφυδάτωσης είναι γνωστά και ένας από τους λόγους που οδηγεί στη μειωμένη πρόσληψη νερού είναι ότι δεν προσφέρει κάποια γευστική ικανοποίηση. Στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία μου» μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να δώσουμε ευχάριστη γεύση στο νερό, ώστε να το καταναλώνουμε σε μεγαλύτερη ποσότητα. 

Άλλαξε τη ζωή σου με ένα κλικ!